Секрети особливих компонентів суші

Ні для кого не секрет, що японська кухня є однією з найпопулярніших у світі і той факт, що у 2013-ому році японська кухня стала частиною нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО лише підтверджує це. Серед причин, завдяки яким японській кухні це вдалось можна виділити неймовірну вишуканість гармонійно поєднану з простотою, неймовірний вигляд страви та її подача, але є все-таки одна причина, яку можна виділити окремо. Це смак. Саме завдяки йому більшою мірою японська національна кухня отримала мільйони прихильників по всьому світу. Тож який секрет в цьому криється? Можливо, є якийсь особливий інгредієнт? На ці та інші питання відповідає команда KILOGRAMM SUSHI PROJECT, яка спеціалізується на традиційній японській кухні.

Варіативність

Почнемо з того, що однією з найголовніших особливостей суші та ролів є їх варіативність. Саме через це кожен може знайти те, що буде до смаку саме йому. Вегетаріанські, традиційні суші, кольорові роли, запечені роли, солодкі роли — варіантів безліч і головне — не розгубитись серед усього цього різноманіття.

Деякі, здавалося б, звичні інгредієнти ролів мають особливо цікаві властивості, але про це мало хто знає. Команда Кілограм розкриє всі секрети. Давайте розглянемо основні компоненти суші, які на перший погляд можуть здатися непомітними та не важливими, але при детальному розгляді з’ясовується, що від них багато чого залежить.

Кунжут

Це по праву одна з найдавніших приправ світу. Щоб усвідомити наскільки ця приправа давня, скажемо лише, що її походження до сих пір достеменно не відоме і суперечки тривають й досі. Окрім своїх видатних смакових властивостей, кунжут також відомий своїми корисними якостями, завдяки яким покращується травлення. Саме завдяки такій чудовій комбінації суші з кунжутом не тільки смачні, а ще й корисні. У меню Кілограм Ви знайдете безліч ролів та сетів з білим та чорним кунжутом, які ми доставимо в будь-яку точку Хмельницького. Вам залишається лише обрати свій улюблений сет.

Масаго

Між японською та скандинавською культурами досі тривають суперечки з приводу того, де ж все-таки вперше винайшли й почали застосовувати ікру масаго. Це ікра одного досить цікавого виду риб, які можуть мешкати як в солоній так і в прісній воді. Сама ж ікра виділяється з-поміж інших своїми розмірами та смаком, який додає будь-якому ролу ніжності та вишуканості. Роли з масаго користуються неабиякою популярністю. Ви можете самі спробувати їх на смак, для цього лише зателефонуйте до Кілограму або зробіть замовлення на нашому сайті.

Авокадо

Ми розуміємо, що прийняти той факт, що авокадо є фруктом досить важко, але це так. Це досить нетипове рішення для японської кухні, особливо у порівнянні з масаго та кунжутом, які є істинно японським продуктом. Своєю популярністю авокадо як начинка для суші завдячує ролам Філадельфія. Як і кунжут, окрім смаку авокадо може похвастатись своїми корисними властивостями, серед яких клітковина, залізо та багато іншого. Ще одна з його особливостей — це досить м’який смак, який не перебиває інші смаки в ролі, а лише підсилює їх. Більшість суші-майстрів по всьому світу це зрозуміли, тому почали усе частіше додавати авокадо до своїх ролів.

Як бачимо, завдяки, здавалося б, досить простим приправам японська національна кухня збагатилась витонченими та неповторними смаками. Якщо Ви хочете спробувати традиційну японську кухню, то Кілограм Суші Проджект — Ваш найкращий вибір!

Кілограм Суші Проджект — доставка найсмачніших суші у Вашому житті!

Комментарии запрещены.