Як вибрати та з чим носити жіночий ремінь

Шкіряні ремені — довговічні й завжди актуальні. Таким чином, різноманіття моделей ременів сьогодні поступається, хіба що, асортименту жіночих сумочок — головного аксесуара будь панянки. Підібрати вдалий варіант можна до будь-якого образу — від повсякденного до вечірнього. На ринку представлені варіанти з металевих ланок, тканини, джинсу, екошкіри й інших матеріалів.

Однак, пануючу позицію займає класика — міцні та естетичні моделі з натуральної галантерейної шкіри. Металеві або тканинні ремені призначені для одиничних виходів в поєднанні з певним нарядом. Шкіряні вироби — це довговічні аксесуари, що доповнюють базовий гардероб. Вони не змусять вас мучитися питанням — з чим поєднувати жіночий ремінь.

Як вибрати ремінь під фігуру

Величезний вибір ременів, з одного боку, породжує різноманітність стильових рішень, а з іншого, ставить жінку перед непростим вибором — як підібрати жіночий ремінь, щоб підкреслити всю красу фігури. Ми зібрали рекомендації дизайнерів і стилістів, які допоможуть у виборі відповідної моделі:

  • Дівчатам з невеликим животиком слід носити ремінь на стегнах. Це дозволить приховати недолік і скрасити фігуру.
  • Значні зайві обсяги можна візуально приховати стегнах ременем з помітною декоративною пряжкою.
  • Власницям великих грудей рекомендується відмовитися від широких моделей, які, в такому випадку, надмірно обтяжать фігуру. Краще віддати перевагу тонким ремінцям.
  • Невисоким дівчатам варто звернути увагу на тонкі ремені, що затягуються на лінії талії. Такі моделі дозволять візуально витягнути силует.
  • Широкий ремінь ідеально підійде дамам з фігурою типу «пісочний годинник» і «груша». Останнім, до речі, краще утриматися від носіння ременів на стегнах — це зробить їх масивніше.

У будь-якому випадку, стилісти радять уникати помітних контрастів. Наприклад, поєднувати світлий ремінь з чорним платтям. Особливо, якби ви хотіли приховати деякі недоліки фігури.

З чим поєднувати шкіряний ремінь

А тепер — найцікавіше! Сучасна демократична мода допускає будь-які, навіть самі еклектичні поєднання шкіряних ременів з елементами базового жіночого гардероба.

Забудьте про правила, які диктують, що ремінь підбирається в комплект до жіночого клатча або сумочці, туфлям і іншим шкіряним аксесуарам!

Не затягуйте надмірно ремінь на стегнах або талії. Це не тільки неестетично. Тугий ремінь перешкоджає кровообігу і здавлює внутрішні органи, що згубно впливає на жіноче здоров’я

Вибирайте ремінь відповідно до вашої фігури.

Про те, де купити жіночий ремінь і як вибрати вдалу модель, ми вже розповіли. Вам залишається тільки відправитися в інтернет-магазин https://showroom-kiev.com.ua/ua/dlya-nee/zhenskie-remni/ і оформити замовлення!

Комментарии запрещены.