Гриль Big Green Egg як поєднання новаторства й традицій

Здавна керамічна піч вважається одним із найкращих інструментів приготування смачних та корисних страв. Властивості конструкції помітили в часи Другої світової війни солдати армії США в японських військовослужбовців. Останні користувалися печами камадо у польових умовах, просмажуючи рибу, овочі або м’ясо до найкращої консистенції. 

По закінченню воєнних дій перші прототипи Big Green Egg були завезені в США як трофеї. В 1974 році Ед Фішер, колишній американський солдат, розпочав серійне виробництво грилів. З того часу гурмани всього світу насолоджуються неповторним смаком та ароматом страв. На сторінці за посиланням https://grillpoint.com.ua/biggreenegg на каталог інтернет-магазину «Грілпоінт» пропонують різноманітні по об’єму варіанти моделей.

Гриль Big Green Egg у комплекті

Асортимент виробів

Оригінальні грилі Big Green Egg мають однакову форму, схожу на яйце, а також темно-зелений глянцевий колір, приємний для ока. Гриль гармонійно виглядає у ландшафті саду, на природі. Різниця між моделями полягає в об’ємі, а саме:

  • діаметр – від 25 до 61 см;
  • площа робочої поверхні в межах 507-2929 см²;
  • вага, діапазон якої складає 17-100 кг;
  • висота, що становить 43-78 см.

Параметри впливають на ціну. Що об’ємніший гриль, то дорожче він коштує. Однак вартість Big Green Egg вигідна: купуючи пристрій, користувач отримує якісну, надійну, довговічну модель, завдяки якій приготує різноманітні страви – від м’яса до десертів. Щоб підібрати відповідний варіант, потрібно визначитися з потребами. Якщо планується готувати на гучну компанію, варто взяти XXlarge. Для невеликої сім’ї з 4-х чоловік достатньо буде Mini.

Гриль Big Green Egg розміру XXLarge

Переваги Big Green Egg: чому варто взяти гриль

Користувачі надають перевагу моделям американського виробництва, оскільки вони:

  1. Міцні. Корпус виготовляється з термостійкої кераміки, яку співробітники NASA використовують для будівництва ракет. 
  2. Привабливі. Big Green Egg неможливо сплутати з аналогами через характерну форму яйця та оригінальний темно-зелений колір. Гриль має унікальний рельєф. Якісна фурнітура додає акцент у стильний дизайн.
  3. Практичні. Замовити Big Green Egg варто, щоб готувати улюблені страви поблизу дому, на турбазі чи природі незалежно від погоди й сезону. Гриль відмінно функціонує взимку та влітку.

Великий асортимент – вагомий аргумент, щоб купити виріб відповідно до своїх потреб. Вигідно замовити Big Green Egg варто в інтернет-магазині Grill Point. Пропонується доставлення зручними сервісами по всій Україні, оплата готівкою, картою. Менеджери нададуть вичерпну консультацію стосовно придбання чи використання обладнання.

Comments are closed.