Готуй рукавички восени, а новорічні подарунки – на початку грудня

У цій фразі є частка жарту, але насправді щоб порадувати своїх рідних та близьких несподіваними презентами у Новий рік, які будуть і корисними, і креативними одночасно, до вибору подарунка варто підходити серйозно і замислюватися про це завчасно. На який подарок хлопцеві варто звернути увагу? Перед вами приблизний список, з якого можна вибрати один або два варіанти:

  1. Непроливна термочашка. Взимку такий гурток дуже актуальний. Завдяки тому, що рідина з неї не виливається, можна не боятися ошпаритися окропом. Термочашка стане в нагоді скрізь: і в дорозі, і на навчанні, і на роботі, і у випадку, якщо ваш друг любить пити каву вранці на морозному балконі або гуляти по засніжених холодних вулицях. Дуже практичний подарунок, який з цієї причини розташований на першому місці нашого хіт-параду.
  2. Ароматизовані (або будь-які інші) свічки. Світло – запорука затишку в будинку, особливо у казковий новорічний вечір. Хіба не приємно пити шампанське (нехай навіть дитяче) під бій курантів та при світлі свічки? Бажано заморочитися і пошукати свічки із запахом кориці, хвої, коріандру чи мандарину.
  3. Плед. Яка зима без пледу? Так приємно, закутавшись, читати книгу чи дивитися фільм, поїдаючи мандаринки та цукерки. Тут же обов’язково згадуєш людину, яка тобі цей плед подарував і на відстані зігріла обіймами -найкращий подарок тату.
  4. Ялинкові іграшки. Звісно, без вічнозеленого дерева на свято нікуди. Допоможіть своєму другові нарядити ялинку, подарувавши йому незвичайні іграшки. Тільки подумайте: щороку, прикрашаючи ялинку, близька людина згадуватиме вас і ваше кохання. Залишайте себе навіть у таких дрібницях!
  5. Пухові капці з новорічною тематикою. Вони такі теплі та затишні. У них можна і чай заварювати вранці, і під «Джингл Белс» під ялинкою танцювати.
  6. Щоденник-органайзер. Чому саме на це свято? Та тому що всі такі щоденники розпочинаються з 1 січня. Якщо у вашому близькому колі є люди, які постійно зайняті, хапайте щоденник та біжіть на касу. Також можна замовити органайзер з унікальним дизайном або з урахуванням потреб та особливостей роботи вашого друга.
  7. Светр. Яка зима без светрів (особливо з нашими хуртовцями)? Светр – річ універсальна: і тепло, і затишно, і класні фотки для соцмережі. Ну і вже якщо дарувати такий предмет гардеробу під ялинку, то лише з новорічною тематикою: сніжинками, сніговиками тощо.
  8. Світильник. Ще один чудовий спосіб створення зорового комфорту поряд зі свічками. Тематичні світильники не можуть не сподобатися, особливо якщо йдеться про дівчину.
  9. Симпатичний чохол або тримач телефону. Оскільки смартфон ми постійно носимо із собою, було б непогано, щоб він підходив під будь-який образ господаря. Тим і прекрасний Новий рік, що можна подарувати оригінальний чохол яскравого кольору або з незвичайним візерунком. Такий презент ваш друг точно не очікує отримати!

Comments are closed.